Mijn favorieten

Uw aankoopmakelaar

Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis! Ons team bekijkt ’s ochtends vroeg het aanbod al om te kijken wat er nieuw in de verkoop is gekomen. Onze zoekers weten daarom eerder dan Funda wat het aanbod van die dag is!
 
Door deze werkwijze kunnen wij u razendsnel informeren over de woningen die aansluiten op uw zoekvraag. Vaak kunnen we direct een afspraak voor een bezichtiging maken. Dit vergroot de kans om daadwerkelijk uw droomhuis te kunnen aankopen.

Gratis zoekopdracht
Wilt u ook als eerste op de hoogte worden gebracht van het nieuwste aanbod? Vul dan bij ‘gratis zoekopdracht’ uw specifieke woonwensen in. Een vrijblijvend gesprek op één van onze kantoren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Aankoopmakelaar
Wij kunnen u bij de aankoop van een huis volledig ontzorgen - van het samen bezichtigen van uw droomhuis en het bepalen van de reële waarde van de woning tot het verrichten van nader onderzoek naar relevante zaken zoals omgevingsfactoren en juridische bepalingen. Ons team voert tevens onderhandelingen met de verkopende partij en begeleidt het gehele traject van de koopakte tot en met de inspectie en de overdracht bij de notaris.

Tarieven
Onze tarieven bij aankoop zijn heel transparant. Bij aankoop van een woning tot 150.000 euro bedraagt onze courtage 1.450 euro. Ligt het aankoopbedrag tussen de 150.000 en 250.000 euro, dan is ons tarief 1.750 euro. Kost uw huis tussen de 250.000 en 500.000 euro, dan bedraagt de courtage 2.250 euro. Voor woningen boven de 500.000 brengen wij 2.750 euro in rekening. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen